Iscjeljenje od bolesti štitnjače (Hashimotov sindrom)

Nakon molitve, po polaganju ruku joj je to potpuno nestalo i organizam koji joj je patio godinu dana se vratio u potpuni red. Ne osjeća više nikakvu smetnju…

Iva:

Draga Ivana,

Rekla sam ti da ću ti se javiti kada obavim pretragu i nalaze krvi… da sam se već prvi put osjećala bolje nakon molitve kada sam bila na duhovnoj obnovi koju si ti vodila, te da dan poslije nisam osjećala “gušenje u vratu” (nakon molitve).

Znači, prvobitni nalazi štitnjače Hashimoto, hormoni nisu bili u redu, imala sam čvoriće. (krajem 2016. do druge polovice 2017. g.).

(Ivana: Iva je rekla da ju konstanstno steže u vratu kao da ju nešto guši ili davi. Onda sam se pomolila i dala joj par uputa kako da ostane u Iscjeljenju.)

Hashimotov sindrom je autoimuna bolest koja uzrokuje upalu štitnjače i osoba se počinje gušiti ili daviti. Iz “nepoznatih” razloga tijelo se okreće protiv sebe, stvarajući antitijela protiv tkiva, odnosno stanica štitnjače u kojima se sintetizira hormon štitnjače i na taj način dolazi do promjene strukture štitnjače i njene poremećene funkcije uslijed koje se osoba počne daviti ili gušiti…

Ta bolest potiče tumor, moždani udar, opadanje kose, neplodnost, nepravilan rad srca, glavobolje…

Danas (17.05.) su mi stigli nalazi – hormoni štitnjače, te su svi u granici normale, od sreće nisam znala kuda ću sa sobom :))) i samo sam putem do kuće zahvaljivala dragom Bogu Isusu Kristu na takvoj plemenitosti.

Hvala ti dragi Bože Isuse i tebi draga Ivana, hvala Bogu na ekipici i što nas je sve veći broj. Eto, ne znam kuda ću od sreće, ljubim Vas sve.

Lp