Iscjeljenje od boli u mozgu poradi dugogodišnjih epileptičnih napadaja

Draga Ivana!

Hvala Isusu predivnom, da mi daje snage i Ljubavi, da mogu sada napisati svjedočanstvo, kako su mi nestali bolovi u desnoj strani mozga.

U djetinjstvu, kad sam imala 12 godina, patila sam zbog epilepsije, padala sam u nesvijest i bilo mi je loše. Bila sam 14 dana tad u dječjoj bolnici na pediatriji, gdje su liječnici neurolozi napravili sve preglede oko toga. Najstrašnije mi je bilo kad su mi stavili na glavu neke diode s kablovima, zove se EEG (elektro encefalogram). Sjećam se toga tako živo jer inače možda ne bi mogla završiti ni srednju školu. Imala sam stroge upute od neurologa zbog uzimanja lijekova, od toga je bilo 2 različitih jako moćnih lijekova po kojima sam bila uvijek umorna, kao da sam pod »drogama«.

Ali Isus Krist predivni, mene je On tad izliječio nakon 7 godina uzimanja dvoje različitih lijekova zato što sam moćno vjerovala da sam već ozdravljena od svih patnji i bolova zbog ove teške bolesti.

Zaista je moguće sve onome koji vjeruje. Onome koji vjeruje, da je Isus Krist umro za svaku dušu.

Sada ne znam koji dan je bio, kad me naša Karmela (bila je na bogoslužju u Vž) draga iz zg. Ekipice nazvala, jer sam imala nekoliko dana oštre bolove u desnoj strani mozga. I evo čudesa, draga naša Ivana, kad si se pomolila (molitva preko telefona) zbog ovih bolova, osjetila sam lakoću u glavi i cijelo tijelo mi bilo mlohavo. Znam samo, da sam lebdjela kao na nebu. Prestalo me odmah sve boljeti.

Zahvalna sam duboko za takvu milost i Ljubav predivnom Isusu i tebi draga Ivanice. Volim te i od srca ti hvala jer si uvijek uz nas i daješ nesebičnu Ljubav i podršku. Isus vidi u srce i zna, da bez Njega i bez Čiste Istine nisam ništa. Hvala Tebi Isuse! Presretna sam, da mogu biti dio Njegovog zajedništva u Ljubavi i do vječnosti! Amen….

Volim te draga Ivanica i grlim u duhu Kristove Ljubavi

Jana