Iscjeljenje od dugogodišnje paradentoze

Draga Ivana,
Nakon nekog izvjesnog vremena prateći učenja Čiste istine, zahvalnog srca želim podijeliti svoje iskustvo i spoznaju istinitosti Božje Riječi. Sad doista znam kako se prima Riječ i ostaje ustrajno u vjeri, prisvajajući sve što mi je već iz Ljubavi dano. Zahvaljujući tvojim podukama i učenjima apostola, moja duša svakodnevno pije sa pravog izvora – vjerujem da je to onaj izvor na koji smo pozvani u Ivanu 4:14
“A koji pije od vode, koju ću mu ja dati, neće ožednjeti dovijeka. Nego voda, što ću mu ja dati, bit će u njemu izvor vode, što teče u život vječni.”


Škola iscjeljenja koja je održana u Zadru bila mi je pravi blagoslov, a ujedno je i potvrda kako stomatološko  radi na sve načine. Hvala Isusu, na mogućnosti i dostupnosti svih učenja jer je i moj blagoslov primljen baš na taj način!


Bolovala sam od paradentoze više od 20 godina. Prolazila sam neugodne i bolne operativne zahvate i već sam se gotovo identificirala s tom bolesti, držeći tu laž kao nešto čega se nikad neću riješiti. Vjerovala sam da Isus spašava, oslobađa i iscjeljuje ali činilo se nekako kao da još nije moj red. Da, bila je to laž koju sam prihvatila misleći da mi iscjeljenje ne pripada jer je moj grijeh tako velik te je to križ koji moram nositi. I ranije bih, prigodom različitih seminara iscjeljenja pristupala molitvi ali bez plodova i sa uvijek istom nesigurnošću i sumnjom u srcu…


Slušajući učenje koje si dijelila u Školi, Riječ iscjeljenja došla je tako jednostavno i lako, gotovo da sam fizički mogla osjetiti prisutnost Istine i snage kojom sam bila okružena. Bila sam sigurna da sam iscijeljena, no kako mi je već ranije bio zakazan termin za zahvat, otišla sam na polikliniku i umjesto uobičajenog „rituala“, doktor mi je samo očistio kamenac, ispolirao zube i rekao da više nema potrebe za takvim zahvatom jer mi je zubno meso zdravo. Teško je opisati neopisivu radost i ushićenje! To me toliko ohrabrilo i ojačalo u vjeri da sad stojim u vjeri za druge, molim i svjedočim jer znam da postoji samo jedan Put.


Ljubav je našla svoj put i darovala mi novi život, jer glad i žeđ srca snažniji su od svake laži.

Dubravka L.