Kreativno čudo – tri nove vene

Naš Aleksandar je stigao u Zagreb zbog posla i prijave naše Anite.


Par dana prije, njemu se upalila žila arterija i od toga mu je natekla desna noga od kuka do koljena (dijagnoza je bila aneurizma koja uzrokuje nastanak ugrušaka koji začepe arteriju. Aneurizma je izbočina u zidu arterije. Ona se događa na slabom mjestu u zidu arterije. Aorta je glavna krvna žila (arterija) koja prenosi krv iz srca u ostatak tijela.) On je zbog toga osjećao veliku bol tjedan dana i odlučio je otići u bolnicu da mu to pogledaju kroz magnetnu rezonancu.
Liječnici su mu potvrdili da se žila arterija upalila, tj. da se žila proširila te da bi moglo doći do prsnuća arterije što znači da bi on pri tome iskrvario i umro.


Doktori su mu predložili operaciju te žile, tj. da oni taj prošireni dio maknu i zamjene s drugom zdravom prigodnom žilom venom.
Međutim, liječnici su uvidjeli da on nema niti jednu zdravu žilu u tijelu (zbog dugogodišnjeg konzumiranja droge) s kojom bi mu mogli sanirati arteriju.


Potom su mu ugradili umjetnu žilu (implantant). Nakon dva dana tijelo je počelo odbijati tu “umjetnu žilu”. Zbog toga mu je ta noga bila duplo deblja od zdrave noge. Nastala je infekcija, a to znači da je dobio i sepsu. Doktor, čim je vidio takvo stanje noge je razrezao ranu. To je trajalo skoro cijeli dan dok su raspravljali što će s tom nogom. Naš Aco je morao hitno na drugu operaciju kojom je trebao očistiti tu infekciju i staviti novu prigodnu žilu pri kojoj je mogao ostati bez noge i upitno je bilo hoće li ostati živ, tako su doktori rekli.

U ovom trenutku je bila zapovjedna molitva da se stvore nove vene, dovoljno čvrste da mogu zamijeniti tu arteriju.

Drugi dan je dobio torakalni dren da izvuče taj gnoj kroz kašalj. Potom je doktor s dopplerom ponovo provjeravao stanje vena i arterija na desnoj ruci i na bolesnoj nozi i kod stopala te je ugledao tri nove vene na ruci i bolesnoj nozi kojih nije bilo prilikom prvog pregleda kod magnetne rezonance.

Sms poruka od našeg Ace:
Na prvom pregledu su radili CT krvnih žila, ubrizgali su mi kontrast i pregledali su čitav krvožilni sistem, tada su rekli da nemam niti jedne zdrave vene koju bi mogli iskoristiti kao zamjenu za ovu upaljenu arteriju pa su mi stavili nešto umjetno što se upalio nakon par dana, tada sam zvao pastira i vi ste došli odmah na molitvu, hvala ti Isuse. Drugi dan sam išao na običan ultrazvuk i odmah su pronašli tri zdrave vene. Vidio sam zbunjen izraz lica doktora koji me je operirao. Iznad glave mu je visio ogroman upitnik kao u onim stripovima. No ja znam da je to djelo doktora nad svim doktorima El Rafa, ISUS. Čudesno, ja sam bez riječi. Isus, volim te puno.

IMG-3774
Orientation: 1
« of 5 »