Oslobođenje od depresije, nesanice i anksioznosti

U nedjelju ujutro zvala je Ljubicu jedna žena (dok radi) ne bi li se Ljubica brinula o mužu koji treba ići na kemoterapiju jer mu je bio dijagnosticiran rak na želucu i jednjaku. Bio je na operaciji i odrezali su mu pola jednjaka i želuca i sada mora na kemoterapiju. Povrh toga je ona psihički oboljela od teške depresije,nesanice i anksioznosti.
Nisam znala u kakvom su stanju ljudi.


Ona nas je dočekala u suzama i nije mogla prestati plakati. Vidjelo se da je potlačena. Pa je govorila da je išla kod neke žene kojoj je morala puno platiti, da napravi neke čare sa piramidama jer kroz to će joj muž i ona ozdraviti, a njima još gore.
Odmah smo se dogovorili da će to ići baciti u Dravu, da će se pokajati za to.


Stalno je bila uplakana. Kćer joj govori kada se vide: “Mama iznad tebe je stalno neki crni oblak”…
Uglavnom, teško stanje kod žene. Taman se muž vratio, iznimno mršav i blijed, bez kose i obrva. Vidi se da ga je bolest strefila.
Kada sam se na početku predstavila, s time da je muž bio u nevjerici, odmah se krenula sila Duha Svetog aktivirati. Nakon nekog vremena sam rekla Ljubici da svjedoči kako ju je Isus trenutno iscijelio od hernie diska, ošetećenje kičme zbog koje je nekoliko mjeseci gurala hodalicu.
To ih je baš otvorilo.


Uglavnom, krenula je propovijed o Isusu u takvoj sili i takvom nadahnuću, da ja to osobno još nisam vidjela. Ljubica koja inače šuti i povučena je (kada smo na terenu) tada je baš progovorila i svjedočila za Krista kao nikada.
Uglavnom, dobili su poruku o križu i istinu da im zdravlje pripada i da ne moraju biti potlačeni od strane sotone koji je vječno poraženi protivnik.


To je bilo totalni proboj. To je bila pobjeda nad pobjedama.
Onda sam se molila za nju (snaga, blagoslov i da se te smetnje koje ju tlače maknu, nisam još molila za depresiju i anksioznost) i Duh je odmah bio toliko aktivan da ona nije mogla stajati i odmah je legla na trosjed, prvo joj je bilo muka pa joj se jako vrtilo (to znači da je primila oslobođenje od zlih duhova) i onda joj je cijelo tijelo vibriralo i drhtalo. To je trajalo jedno vrijeme.
Molila sam i za muža (snaga i blagoslov te protiv duha smrti i pomazanje je uništilo svaku, ako je bila, preostalu rak stanicu).
Znači toliko se sila ulijevala u njega da ja skoro nisam mogla držati ruke od izljeva i vrućine. To je bilo prečudesno. Sve skupa je to trajalo jedno sat i pol vremena.


Nakon molitve i svega oni su bili nasmijani, radosni, njemu se boja u licu vratila i život skroz.
Ona se počela smijati, a dočekala nas u teškom depresivnom stanju.
Tako zagrljeni i veseli su nas na kraju ispratili govoreći hvala ti Isuse. Oni su očito bili tradicionalni ne vjernici (vidjela sam po onim sličicama kada svećenik dođe blagosloviti kuću, više su bili ne vjernici nego tradicionalni vjernici).


Ljudi moji jel vama ovo super?

Jel vama Isus predivan, prefantastičan, preidiličan, preljubavan i uz sve to pobjednik nad svakim zlom.


Doći će sada u srijedu na bogoslužje i obećali su slušati Čin Spasenja Isusa Krista, Vjera te tvoja iscjelila i Kako aktivirati vjeru od našeg Apostola.


Znači ovo je pobjeda nad pobjedama.

Danas 03.01.2022. oni su i dalje zdravi, veseli i normalno žive. Nakon molitve muž je otišao na dvije kemoterapije i bolest se od tada nije više vraćala, a ženi se također nikad nisu više ti simptomi depresije, anksioznosti i nesanice vratili. To je razdoblje od 3-4 godine.