Oslobođenje od dugogodišnje drhtavice

Prije 10ak dana bila sam sa jednom ženom koja je bila kod naše duše iz Ekipice u njenoj krojačkoj radnji. Tako su njih dvije nekako počele pričati o Isusu i ta žena je rekla ovoj našoj kako ima jednu ne tako staru baku u domu koja ima dijagnozu spinalna aminotrofija mišića, što znači da se slabo kreće (dugogodišnja bolest), ne može bez hodalice i bez kućne brige i njege.

Kada sam tada došla prvi puta kod bake sa tom ženom koja je bila u krojačkoj radnji, iste sekunde se sfera namjestila i baka je počela plakati kada me je vidjela prvi puta. Kaže da je bila toliko uzbuđena i da nije baš dobro spavala od uzbuđenja i od velike nade da joj pomognem, na što sam joj odmah rekla da ću joj pomoći da ona upozna Isusa Krista koji je jedini može spasiti i iscjeliti.
Ova žena s kojom sam došla je isto bila sva u suzama i uzbuđena od svega što čuje i doživljava. Baka je katoličke pozadine, ali ne prejake. Kaže da ju najviše muči ta drhtavica u tijelu.
Kako je Isusova sfera jako probijala do njihovih duša, prihvatila je srcem da će slušati seminar Čin spasenja Isusa Krista od našeg Apostola i tada je bio trenutak da se pomolim protiv te dugogodišnje drhtavice u tijelu. Ona je odmah primila i drhtavica je iste sekunde nestala.
Kada sam joj sama prekjučer bila u posjeti baš je nekako bila izmučena i čim sam ušla kaže da je iste sekunde nestala drhtavica koja se bila u međuvremenu vratila i da se spustio takav mir u prostor, da je poželjela odmah zaspati od miline i ljubavi koje je Isus spustio na nas. To je bilo toliko očito i njoj i meni da nije bilo potrebe za molitvom već samo moje prisustvo je ostvarilo to da se Otac naš nebeski može po svom duhu izliti na nas.

Kaže da je slušala svaki dan prvi dan seminara jer nije mogla na drugi dan, što je super jer baš školski i postepeno prima zdravlje za dušu i tijelo. Isto je tako gledala moje svjedočanstvo sa Ivom na youtubeu, sa oduševljenjem je govorila o tome.

Sada sam je zvala i kaže da joj Isus daje snagu i da hoda polako sa Isusom po sobi. Ona nije imala takav odnos s Njime prije, nije razgovarala s Njime, nije znala da ju On može i hoće iscijeliti. Taj napredak je nešto čudesno i predivno za promatrati i gledati kod onih kod kojih se ispunila mjera patnje i zato su otvorenog srca.