Oslobođenje od duha bijesa

Hvala Isusu na svim blagoslovima koje nam je dao!!! Mene je Isus dotakao tog jutra kada sam imala žestok napadaj na moje tijelo od demona bijesa.
Tek sam došla na par predavanja i počela upoznavati našeg Oca Isusa Krista na ovom svjetlu, svjetlu Čiste istine i nekako nas sve tu Sotona počinje žešće i otvorenije napadati.
Toga jutra sam bila bespomoćna, ali ne samo ja, već i svi ukućani, moja curica Tena, baka kod koje smo tada bili na stanu, koja je tog jutra imala posjet svojih nećaka i njihove djece i moj suprug! Isuse pomozi, ja sam bila u nezahvalnoj poziciji, nije bilo prostora za bilo kakve ispade ili slično, ali ‘ko te pita, Sotona je odlučio napasti baš u tom trenutku.
Sve je naizgled bilo ok sa mnom i odjednom sam bila obuzeta neopisivim bijesom.
Bez nekog konkretnog razloga, počela sam glasno vikati, ja vjerujem da su me i susjedi čuli, to zapravo i nije bio moj glas, krenula mi je pjena na usta i tijelo mi se počelo izvijati, nešto slično kao u filmu Egzorcist, vjerujem da ste svi to gledali. Ja nisam osjećala ništa osim neopisivog bijesa koje je htjelo vladati i vladalo je tog trenutka sa mojim tijelom, moj glas nije bio moj jer ti urlici su mi izderali grlo.
Ukućani su bili u strahu od mene, moj suprug se u jednom trenutku uhvatio za glavu i rekao što da radim, baka i gosti su se zatvorili u jednu sobu, a Tena je pobjegla van u plaču i isto tako prestravljena i u strahu za svoju mamu.
U jednom trenutku sam se probudila iz toga i nazvala Ivanu, molila ju da se pomoli za mene i nakon molitve se sve smirilo, kao da ništa nije niti bilo.

Isus je nevjerojatan, Isus me oslobodio od demona bijesa sa samo jednom molitvom, ukućani su isto tako bili puni razumijevanja za cijelu situaciju.

ISUS JE KRALJ, ON JE POBIJEDIO NAIZGLED NEPOBJEDIVO I PRIPREMIO NAM PUT, HVALA TI ISUSE. VOLIM TE OČE OD VJEČNOSTI. OVO JE SVJEDOČANSTVO U IME ISUSA KRISTA I SVIH NJEGOVIH RADNIKA KOJE MI JE POSLAO KAO GLASNIKE DA ME VRATI SEBI KAO JEDNO OD SVOJE IZGUBLJENE DJEČICE
HVALA TI ISUSE JER TVOJA JE SVA SLAVA. LJUBIM TE!!!

Volim te Ivanice i hvala ti što si imala dovoljno ljubavi i vjere da se u toj situaciji u kojoj sam ja bila pomoliš za mene i u ime Isusa Krista preuzmeš vlast nad demonom bijesa i otjeraš ga od mene. HVALA TI ISUSE!!!

Marina