Oslobođenje od malaksavosti, jake boli u crijevima, teškog fizičkog stanja

Bila sam na otoku na odmoru kod doktora opće prakse koji je stalno bio na terenu po otoku. Jedan dan žena vodi muža pod ruku jer mužu nije bilo dobro. On je bio žuto-blijed, jedva je stajao na nogama, govorio je nešto kao da umire, sve ga je bolilo.
Pitaju me gdje je doktor? Hahahaahahahahahahahaha
Rekla sam da nema doktora jer je na terenu. Sa vrata sam rekla da uđu i da im mogu pomoći u Ime Isusa Krista koji jest Doktor i Iscjelitelj.
Oni su onako izmučeno sjeli, žena je bila jako zabrinuta. Čovjek je govorio kako mu je tlak visok, da ga rebra bole, crijeva ga muče i imao je temperaturu, rušio se i nije mogao više izdržati. Pitala sam ga je li vjeruje u Isusa Krista, rekao je da vjeruje (ide na hodočašća svake godine, čita Sveto Pismo u crkvi, mislim da je rekao da pjeva u crkvenom zboru).
Ja sam ga odmah navela da uspostavi kontakt sa Ocem u Isusu Kristu Iv.10:30, dobio poduku o istinitosti Njegove Riječi Iv.17:17 +Titu1:2 i fokusirala ga na 1Petr.2:24 + Mk.16:17,18 . Primio jest poduku i onda smo se išli moliti.
Molitva jest bila čudesna i silna do te mjere da je njemu bilo vidno bolje, počeo je ponavljati srčano “Hvala ti Isuse”, tako su oni otišli prpošni bez boli i muke. Dobio je Novi zavjet i naknadno sam mu poslala knjižicu o iscjeljenu sa CD-om Lorensovih seminara.