Iscjeljenje i oslobođenje od teškog oblika astme

Lorice dragi, ljubljeni i voljeni,

Prije dva dana kad sam bila kod svoje kozmetičarke prvi put sam položila ruke na njenu glavu jer su mi baš jako počele goriti zbog spoznaje da joj je kćer (13 godina) trenutno bila oslobođena od teškog oblika astme, nakon moje molitve.

Scena, onako na stolu ležim, a ona mi čupa voskom dlačice na nogama do koljena i prepone, kažem joj da mi ruke gore, a ona stane u jednom trenutku, spusti glavu prema meni i položim joj ruke na glavu samo da uđe da ju oslobodi od migrene koja je bila aktivna. Ona se počne smijati kao da se napila i ja skupa s njom.

Na početku, prije nego su mi počele žariti ruke, kad sam legla na stol sam pitala kako joj je kćer, s obzirom na to da je imala dijagnosticiran teški oblik astme prije otprilike dva mjeseca. I ona onako polutužno što mi nije javila prije, kaže da je mala super, da nema nikakve simptome i to skoro odmah nakon molitve, tj. moje čvrste odluke.

Naime, prije manje od dva mjeseca bila sam kod nje na istom tretmanu, znači pretprošli put i onako nesretna govori kako joj kćer ima teški oblik astme i da su joj doktori dali 3 jake tablete da pije svaki dan (kortikosteroide) i da će morati doživotno piti te tablete.

Rekla sam joj onako u naletu i ozbiljnosti da ću sad odlučiti da je kćer slobodna od toga u Ime Isusa Krista, zapovjedila na glas usred salona duhu astme (vrlo kratko) da ju napusti i rekla kćeri u duhu na glas da je slobodna od toga i da više neće u Ime Isusa Krista imati astmu, da ju je Isus Krist oslobodio od toga, XX Isus Krist te je oslobodio od astme.


Potom sam mami rekla da ona ne mora, tj. ne zanima me je l’ vjeruje ili ne, ali da ja znam da ju je Isus Krist oslobodio i da mala nema astmu nikakvog oblika niti će ju imati i da je to gotova stvar.


Bila sam baš u naletu i odlučna kao nikad do tada. Doma sam još govorila dan, dva da je ona slobodna i da će ostati slobodna u Isusovo ime.

Tako, jučer pitam kozmetičarku onako usput kako je mala, a ona kaže nakon molitve da je isti dan ili drugi dan, ne sjeća se točno mala bila potpuno zdrava i da joj od tada ne daje tablete.

Na što sam joj rekla da kaže maloj da je to zbog molitve u ime Isusa Krista.


Tu je ključ bila moja odluka da ona hoće biti oslobođena i to momentalno i da nema rasprave ni sa kim o tome i tkogod da govori suprotno, ja neću popustiti već ću se ponašati kao s vragom. Dakle, ta odluka je bila ključna, a zapovjedna molitva je samo popratila to i bila je vrlo kratka.

I zbog te spoznaje ruke su mi se bile odmah užarile da sam onda jučer položila ruke na njenu glavu pa se sila ulila u nju. Ona inače ima problema s nesanicom i depresijom.

Odmah je pitala ovu mladu svoju radnicu, je l’ mogu pomoći mami njenoj koja ima rak pluća na što sam rekla da joj Isus Krist može i hoće pomoći, no mala se nije odazvala, niti je reagirala. Nažalost, jer to je ljudima kao da im je došao vanzemaljac, a ne istinski kršćanin.


To be continued….

Grlim te puno i jako Lorice dragi.