Iscjeljenje od alergijske astme i rinitisa

Isus Lorens!


Isus me je iscijelio od alergijske astme i rinitisa.

Već u osnovnoj školi imala sam problema s bronhitisom, sa “zviždanjem” u prsima, teškom disanju, koje mi je u pogoršanju bolesti znalo stvoriti napor pri svakodnevnim radnjama, ponekad mi je bilo i teško pričati, čak sam znala i kisik primiti. Bolesti pluća su kod nas u obitelji generacijama (djed, tata). Nos je češće bio začepljen, nego što je imao normalan prohod zraka.


I to je trajalo sve dok nisam došla na svjetlo Čiste Istine i dok nisam spoznala što je vjera, da nam iscjeljenje pripada, da je Njegova volja da smo zdravi, što znači stajati na Riječi Izaija 53, 4-5. Spoznala sam da ja već jesam iscijeljena.


Također je i Ivana H. položila ruke na mene u Ime Isusa Krista i pomolila se da se nosna sluznica i pluća obnove i da se sve vrati u red. Rekla mi je da sam zdrava i iscijeljena.
I ja sam odlučila to prihvatiti kao istinu bez obzira na simptome. Podučena sam da se moram i ponašati u skladu s onim u što vjerujem pa sam tako i prestala koristiti lijekove (pumpice ujutro i navečer, kortikosteroide u spreju za nos, tablete za alergiju, po pogoršanju inhalacije i dodatni lijek u inhalatoru).


Pomislila sam što mi može biti ako ih ne popijem? U najgorem slučaju samo pogoršanje.

Ali to se nije desilo! Po prestanku korištenja lijekova, ne samo da se simptomi nisu javili, već su potpuno nestali.

Ja sam zdrava i iscijeljena i nemam više nikakvih tegoba na hvalu i slavu našega Isusa Krista.

Antonija B.