Molitva za novo srce, prestanak tlačenja duhova, iscjeljenje oštećene hrskavice u koljenima i molitva za trudnoću

Lorice moj dragi i ljubljeni,

za Božić me zvala prijateljica iz staroga života zbog tate koji je nedavno operirao bubreg na kojem je imao zloćudnu cistu i kojem srce radi mislim na nekih 25% i čeka transplantaciju srca. U tom procesu je psihički jako pao. Zli duhovi su ga jako tlačili i imao je napade bijesa i agresije. U zadnja dva dana zvali su hitnu pomoć dva puta zbog povećane temperature i takvog teškog stanja. Hitna im nije htjela pružiti adekvatnu pomoć i jedan od njih je rekao da, ako misle primiti pomoć od hitne da moraju napraviti eksces, neki ispad npr. jako psovanje i vrijeđanje ili im zaprijetiti da će ih dat u novine ako mu ne pomognu, jedino tako u ovom vremenom trenutku hitna hoće pomoći jer zbog korone je to nemoguće izvesti.


Prijateljica je bila jako zabrinuta za tatu i ljuta zbog njegovog ponašanja. Kad sam došla kod njih doma, tata je stvarno loše izgledao, blijed, izmučen, pokazao mi ranu od te operacije, ubrzano je disao, jedva je govorio (mi imamo već povijest i on je prvi puta prije otprilike 2 godine kad je bila slična situacija, slabijeg intenziteta nakon moje molitve došao pod križ i vidno mu je bilo bolje, tada sam molila za tlak koji je ludovao i za srce, tako da ovo nije bio naš prvi susret).

Ja sam mu rekla da je očito da je u međuvremenu zaboravio što je Isus napravio za njega, ali da nema veze, da ga On svejedno jako, jako, jako voli i da ću se pomoliti i za srce i za bubreg i da mu se rana zacijeli od operacije što prije i protiv zlih duhova agresije i bijesa. On je naravno pristao jer me voli i poštuje.


Prije nego sam išla tamo nazvala sam Š. da bude sa mnom u duhu kao podrška u molitvi i on se molio u par navrata po nadahnuću u smislu da me Otac jako ispuni duhom, vizualizirao je kako mi stavlja svu bojnu opremu Božju za taj pothvat. U tri navrata se molio po par minuta.
Kad sam stavila ruke na čovjeka ruke su mi bile kao dvije žerave doslovno, da je kroz cijelo tijelo jaka toplina i struja počela prolaziti, a to nije baš običaj. Jako pomazanje je bilo na meni i uvjerena sam da je dobrim dijelom i zbog Š. iskrene molitve. Zapovjedila sam đavlu i navedenim duhovima da ga prestanu tlačit, zapovjedila bubregu da se u potpunosti obnovi te da rana od operacije što prije zacijeli. Potom sam molila duže vrijeme za novo srce i to se toliko izlijevalo u njega da je on vrlo brzo zaspao kao beba, nakon tri neprospavane noći i sav se preznojio. U jednom trenutku je nastao potpuni mir u kući. Sfera se skroz očistila. To je stvarno bilo super za gledat kako naš Isus čudesno radi i djeluje.
Oko nešto manje od pola sata je trajala molitva, jer sam htjela zbog srca da bude što duža.


Potom sam s tim užarenim rukama i jakim uplivom duha ušla u kuhinju i pitala tko će dalje. A prije sam pitala što biste htjeli da znate da vam je Isus Krist sad tu a ona(mama) će odmah da moj muž živi i da je zdrav, a ja kažem on jest zdrav u ime ISUSA KRISTA i tako će i ostat.
Mama je njena rekla za sinov posao, pa smo se uhvatili za ruke nas 4, mama, sin, moja prijateljica i ja i molila Isusa da mu da posao u struci radiologa. Potom je mama rekla da ima oštećene hrskavice u koljenima i da joj treba jako dugo da se popne na 4. kat i da ju jako boli. I stavila te ruke na koljena i toliko je bila otvorena da se pomazanje opet pojačalo i izlijevalo u njena koljena. I kad se digla tako je brzo radila čučnjeve da sam se i ja iznenadila.


Odmah dala da slušaju tvoj seminar “Kako surađivati s iscjeliteljskim pomazanjem” i “Njegove rane nas iscijeliše”. Predložila im da dođem bar jednom ili dva put tjedno na molitvu za njegovo srce.

I još nešto, ta prijateljica koja me zvala nije mogla zatrudnjeti neko vrijeme i prije par mjeseci sam se molila Ocu da zatrudni i da dijete bude zdravo i doznala sam te večeri da je već tri mjeseca trudna. Ona je svjesna toga i to je jedan od razloga zašto me opet zvala za tatu. Nije li Isus predivan, savršen, nježan, ljubavan, pravovremen….

Volim te Lorice dragi i hvala ti na svemu što činiš za sve nas, hvala ti što si toliko sveobuhvatan i što pokrivaš sve razine naših života.

Hvala Ti Isuse voljeni na Lorici od sveg srca ti hvala, hvala, hvala i volim vas neopisivo.