Leona V.

Preko tebe sam primila mnogo znanja i ljubavi, ali i mudrosti i nove perspektive u vezi hoda s Kristom i življenja po Njegovom primjeru. Pamtim te još od kada sam te prvi puta vidjela na Volovčici, bila sam zapanjena tvojim srcem i gorljivošću za Isusa, kako si istovremeno blaga i nježna, ali i oštra i direktna.

Bilo mi je wow što jedna “obična žena” tako gorljivo vodi propovijedi i moli svim srcem za potrebite i molitve joj prolaze, hvala Ti Isuse! I onda kada si rekla gdje sve ideš i gdje sve služiš (po drugim gradovima), stvarno si me izula iz cipela.

Meni si oduvijek bila primjerna jer vidim tvoje dječje nevino srce koje toliko voli Isusa i želi Mu služiti i ide bez obzira na to da li pogriješilo ili ne.

S druge strane vidim tu gorljivost i volju koja i mene samu potiče da još više i hrabrije koračam k Cilju i služim Kristu.

Hvala ti na svemu što si učinila za mene/nas, na tvojim molitvama i na tvojim propovijedima gdje sam više puta doživjela izljev duha na sebe, hvala ti što se toliko trudiš za duše oko sebe i ne odustaješ i znam da na tebe mogu računati u bilo kojem trenutku, makar te zvala u 3 u noći.

Hvala ti Ivana od sveg srca, navijam za tebe i volim te!