Ivanici

i svima oko Ivanice zelim brz i uspesan povratak Ocevoj Kuci!
Naime, svi mi znamo da je Bog Ljubav, ali nekako to znanje ostaje površinsko.
Nikako da dublje uđemo u smisao božanske ljubavi. Iako svaki dan udišemo vazduh, pijemo vodu, primamo svetlost i toplotu, održavamo svoj fizički život zahvaljujući svemu tome, i dalje ne vidimo da se upravo u tome nalazi ogromna Očeva ljubav i Njegovo stalno prisustvo.
Ne ostavlja nas ni jednog trenutka same, nikada ne okreće leđa i sprovodi nas kroz svaku situaciju. Za razliku od nas, fizičkih roditelja, On nas nikada i ni zbog čega ni na tren ne zapostavi. Pa samo zbog toga Mu za ceo naš život ne možemo izraziti zahvalnost, a kamoli pa i za sve ostalo. Njegovo stalno prisustvo je toliko očigledno, a mi se i dalje molimo kao nekome ko je daleko od nas i treba vremena da nas čuje.
Tom svojom gestom pokazujemo koliko smo nezahvalni, nevaspitani i oholi. A i pored toga što smo takvi, On je i dalje tu, ništa nam ne uskraćuje i strpljivo čeka da nam srca omekšaju. I umesto da Mu usnama izgovaramo HVALA, bilo bi nam bolje da svojim životom pokažemo da smo Mu zahvalni na svemu sto nam pruža.

Hvala Mu i na tebi i Lorici! Divno je živeti sa vama, učiti sa vama, putovati sa vama do Očeve Kuće…jednom rečju BLAGOSLOV! Obožavam vas! Šaljem vam milijardu poljubaca i zagrljaja u ime našeg Oca Isusa Hrista, čije je Kraljevstvo i Moć i Slava sad i u vjeke vjekova!