Sanda B.

Krasan je primjer služenja u Kristu i za Krista.
Od samog početka sam zadivljena njenom silovitošću i revnošću za Isusa-
Po njezinoj molitvi i polaganju ruku u Ime Isusa, s povjerenjem u Riječ da će i biti tako kako je rečeno, primila sam nekoliko čudesnih iscijeljenja.


Prvo se pomolila za moju govornu manu mucanja. Hvala Ti Isuse što ja više ne mucam!


Potom sam krajem 2015. imala jako uklještenje živca u lumbalnom dijelu kralježnice – ishiadikus. Toliko jak da nisu pomogle ni injekcije koje su mi dali djelatnici Hitne pomoći. Iznemogla i u neizdrživim bolovima pozvala sam Ivanu koja je s posla doslovno ravno dojurila i pomolila se nad mojim leđima. Iako je bol bila još prisutna, osjetila sam olakšanje, ispunio me spokoj i u mene je ušla neka sigurnost da će sve biti dobro i da će do kraja dana bol potpuno nestati i ja biti potpuno zdrava. Tako je i bilo.
Početkom 2016. tijekom jednomjesečnog Seminara našeg Apostola, krvarila sam gotovo cijeli taj mjesec. Krvarila bi tjedan dana, onda bi na dan, dva krvarenje stalo da bi opet počelo i tako u nedogled. Krajnje iscrpljena odlučila sam zamoliti Ivanu da se pomoli u Ime Isusovo da krvarenje stane. Ona je to naravno i učinila i zajedno s Anicom pomolila se. Nećete vjerovati, ili hoćete, krvarenje s drugi dan stalo i od tada sam imala redoviti menstrualni ciklus (28 dana), kojeg nisam imala godinama, jer sam zbog velikog mioma imala česta i obilna krvarenja. Inače i miom je s vremenom nestao, no za to se molio Apostol.


Bilo je tu još toga, ali ovo je po mome sudu, najčudesnije.


Hvala Isusu! Neka je još više blagoslovi u službi ali i privatnom životu koji postaje primjer života istinskog djeteta Božjeg.