Oslobođenje i iscjeljenje po pomazanoj tkanini

Evo još jedno predivno svjedočanstvo naše Darije, ujne našeg mladog člana Zg. Ekipice Domagoja V., a vezano jest za pomazane tkanine (krpice). Tražila me Darija pretprošlu nedjelju zajedno sa Anom Ć. da pomažem tkanine Dj.19:11,12 +Lk.4:18  za SOZO (spašen, izbavljen, iscjeljen) duša njihovih obitelji.

Djela apostolska 19,11: “Bog je pak činio čudesa nesvakidašnja po rukama Pavlovima”
Djela apostolska 19,12: “tako da bi na bolesnike stavljali rupce ili rublje s Pavlova tijela pa bi s njih nestajalo bolesti i zli duhovi iz njih izlazili.”

Oni su svi skupa inače tradicionalni ne vjernici. 
Darijin brat ima 15 godina problema sa tlakom i ta pomazana krpica osim za SOZO duše jest bila i u svrhu iscjeljenja od ne reguliranog tlaka. Uglavnom, brat se pomolio, uzeo je krpicu i stavio ju na srce te je iste sekunde bilo očitovanje duha. Kaže da su mu se usta pomicala poput ribice i osjetio je neopisivi MIR (nije se mogao pomaknuti dva sata). I takvo očitovanje uz popratan mir se događa svako malo. Važno je napomenuti da on ne zna ništa o Krštenju u duhu.
Isto tako se Darijina mama pomolila, uzela pomazanu krpicu i stavila ju na srce, te je opet krenulo očitovanje duha kroz vibriranje tijela, snažno lupanje srca. Kroz žile u rukama joj je kolala jeza od koje ju je Očev duh oslobodio.
Zamislite ovo, Darija je dobila po duhu ideju da potakne svoju obitelj iz Slavonije na promjenu kroz pomazane krpice i vidite što se dogodilo….

Jel ovo vama presupersjajno fantastično ?! Meni je totalka….HVALA TI DOBRI NAŠ LJUBLJENI NAŠ OMILJENI ISUSE, VOLIM TE ZBOG SVEGA…TATA, EVO ME, SVE ZA SVE…