Oslobođenje od tuge i nedostatka snage

Draga moja Ivana,
Kad sam jučer došla na druženje sva sam bila nikakva, pomalo tužna, bez snage za dalje, mnogo mi se situacija i pitanja vrtilo u glavi. To je toliko fascinantno kako se mi svakim danom možemo udaljiti od Isusa, a da to uopće možda niti ne primjetimo. Jučer sam jedva čekala da dođem na druženje, nisam mogla dočekati da vas sve vidim i izgrlim onako jakoo iz srca, čak sam u tramvaju se smijala kao luda pa su me ljudi počeli gledati, ali nema veze, hvala ti Isuse što su me mogli vidjeti kako se smijem.
I tako dođem ja na druženje i samo kad sam otvorila vrata i ušla unutra kao da se sve u meni ono loše maknulo, kao da sam opet bila slobodna poput ptičice, maa hvala ti Isuse sto su svi vrazi pobjegli. Eto dokaz koliko je sfera jaka i kako probija. I tako uđem ja unutra i počnem se grlit sa svima, a ja iznutra gorimm od ljubavii i sve frca okolo. 
 
Propovijed je bila fantastična, tako si sve razumljivo govorila sa žarom u srcu i očima i samo tako nastavi. Kad sam počivala u duhu me tako proželo da sam se sva tresla, a jezik govori svoje i hvala ti Isuse sto sam progovorila u jezicima. I tako ustanem ja, sjednem, molim u jezicima i dođeš ti do mene onako sva nasmijana i puna ljubavi sjedneš i zagrliš me, a jaa sva sretna ne pamtim kad sam bila tako sretna. U srcu i oko srca sve toplo i nježno, milo i drago, tijelo mi se trese i ti me zagrliš još jače i tad sam sklopila oči i osjetila sam da je Isus sad uistinu tu pored mene i da me grli. Otvorim ja oči, a ono Ivana H. hahaha.
Hvala ti Isuse što ti djeluješ kroz Ivanicu našu i daj joj još više snage i ljubavi i blagoslovi ju kao nikad dosad.

Jedva čekam da te opet vidim, zagrlim i izljubim. Budi mi onako nasmijana i vesela kao uvijek.
 
Tvoja Marija, Isus