Tanja U.

Svako njeno svjedočanstvo me blagoslovi i probudi u meni zahvalnost….i radost što su njena odlučnost i vjera (uvjerenje) veliki. Što ona odluči, tako jest. Nema kompromisa. I to i đavli znaju, da moraju otići.

Sjećam se prvih vožnji sa seminara prema doma kad sam bila u autu s Ivanom i Šimunom. To je bio auto pun veselja, slavljenja Oca našeg, radosti, ljubavi, pjesme i plesa…. Ne možeš biti ne dotaknut Duhom Svetim nakon predavanja i ostati mirno sjediti u Ivaninoj blizini. 

Njene molitve prolaze. Uvijek je nasmijana. Zna što želi – odlučna je. Radost i snaga izviru iz nje.  Ona je u pobjedi. Njen duh je slobodan, nije vezana obzirima i raznim ograničenjima uma svjetovnog čovjeka. I to prenosi i na druge… Nesebično podučava i nas ostale što je primila na ovim svjetlu. A najvažnije što od nje primam je kako se živi odnos Otac – dijete, kako primiti sve što zatražiš od Oca (znajući da ti to i pripada) i kako zapravo izgleda dječja vjera.

Svako njeno svjedočanstvo me blagoslovi i probudi u meni zahvalnost….i radost  što su njena odlučnost i vjera (uvjerenje, povjerenje u Oca) veliki. Što ona odluči, tako jest. Nema kompromisa. I to i đavli znaju, da moraju otići.