Iscjeljenje od teških bolova zbog išijasa i oslobođenje od straha od korone

U jednoj kratkoj fazi svoga života, dok sam sa svojim dragim dostavljala hranu za ljude u vrijeme korone, otvarali bi nam vrata razni ljudi. Tako je jedan dan otvorila vrata žena starije dobi, jedva je došla do vrata, sva izbezumljena, očajna i u suzama jer ju je jako boljela noga i cijelo tijelo od išijasa.

Predložila sam joj molitvu i ona je odmah pristala, nije razmišljala ni sekunde. Zapovjedila sam boli u Isusovo ime da ju napusti, time se spustila sila iscjeliteljskog pomazanja po 1.Iv.2:20 i žena je primila trenutno iscjeljenje, jer je stvarno bila otvorenog srca. Za vrijeme molitve je odletjela u nazad jedno metar, kao da je nešto izašlo iz nje.

I odmah je počela skakutati od radosti jer ju više ne boli noga i tijelo od išijasa, a boljelo ju je danima i noćima ni tablete joj nisu pomogle.

Također je rekla da ima ogroman strah od korone i za to isto sam se pomolila i tu je primila oslobođenje od straha a to se vidjelo u njenim radosnim i zahvalnim očima. Dok sam odlazila od nje, s vrata je zahvaljivala Isusu i meni.

Hvala ti dobri naš Isuse na svemu!