Iscjeljenje od bubrežnog kamenca

Isus Ivanice!
 
Želim reći da me je Isus iscijelio kada si molila i položila ruke na mene.
 
Počekom godine krenuli su problemi, temperatura i tupa bol u leđima. Popila sam antibiotike i to se smirilo na kratko te se opet vratilo. Otišla sam na daljnje kontrole gdje je ustanovljeno da imam pijesak, ciste, kamene u bubregu i dobila par kutija lijekova i uputu da se javim kad popijem da se vidi što dalje. A mogućnosti su bile da kameni sami krenu sto je izrazita bol ili da narastu još veći pa da se operacijski odstrane jer to nisu kameni koji se mogu razbiti. Dakle, ne baš sjajno.
 
Kad smo se srele Ivana i ja, tako sam joj i ispričala i ona je iste te večeri molila i položila ruke na mene zbog čega sam ja osjećala izrazitu vrućinu.
 
U zahvaljivanju Isusu, uputa je bila i da ispovijedam vjeru i kažem da sam iscijeljena što i jesam činila. Neki su me gledali blijedo, drugi su prihvatili to što sam rekla, treći su rekli da je to nemoguće bez liječnika, a ja sam samo stajala na riječi i zahvaljivala Isusu.
 
Na kontroli 4. 7. 2018. doktor koji me je pregledavao je rekao  da je sve uredu i da nema, niti vidi ikakvo kamenje.
 
To je stvarno čudesno. Hvala Isusu i Ivani i Lorensu i cijeloj ekipici jer ovo jest doista na čast i slavu Isusa. Volim te