Ivana na aktivnom odmoru s Kristom… iscjeljenja i oslobođenja

Lorice moj dragi, ljubljeni i voljeni,
 
Slušajući prvo predavanje iz Splita, a nakon iznimno radnog tjedna za Krista žudim ti reći sljedeće.
 
Naime, u zadnje vrijeme na Bogoslužjima, na Bračnom, a i na seminarima sam jako, al’ jako puno primala. Ne da inače nisam, al’ sad je skoro prekipilo u smislu da se ono što sam primila mora izlit negdje. Znači, da ne izlijevam to sve sad ovdje u Beogradu, imala bih osjećaj da bih eksplodirala, al’ doslovno. Srce bi mi puklo, a da tu Očevu Ljubav ne dijelim dalje, a On me odveo gdje i tko može primiti.
 
Od početka 9. mj. Lorice moj, ja sam ti puna, al’ prepuna kao brod i to Očeve Ljubavi, Snage i Duha što sam primala preko tebe svo ovo vrijeme i znam da je to MILOST od našeg Oca Isusa voljenog, čista MiLOST.
 
Pa da krenemo na izvještaj kako se ta Božanska milost koju primam preko tebe manifestira u životu.
Kako taj jači upliv Očeve Ljubavi traje intenzivno i nisam znala gdje bi se ta iscjeljujuća snaga mogla izliti, jasno sam dobila na srce da idem u Beograd kod naše Lj., ne znajući ni što me čeka, ni kako će se Isus proslaviti na tom putu koji još uvijek traje.
Evo, danas prvi dan od prošlog ponedjeljka sam malo stala.
 
Prvi dan sam išla kod svoje najbolje prijateljice iz osnovne škole (prva 4 razreda) i njene obitelji (mama, tata, muž i trogodišnje dijete). Bila sam prvu večer od 12h do 21h navečer i sve se dogodilo. Isus se dogodio. Nakon što sam svjedočila u naletu satima o Isusu, o životu, o svemu što nam se događa, spustila se Sila i ja sam krenula moliti za njih ponaosob.
Polagati ruke na svakog od njih osim na tatu koji nije bio tu u tom trenutku.
 
Molila za prijateljicu XX protiv jakih bolova u kičmi koje ima konstantno svih ovih godina od trudnoće, protiv natečene štitne žlijezde, za mamu za pluća i želudac, za muža migrena i aritmija. Njima je vidno bilo bolje, uspuhali se od Sile i zacrvenili, to je stvarno bilo čudesno i moćno.
 
XX je momentalno nestala bol u kičmi, mužu migrena i aritmija, objasnila im kako da drže poziciju što je vrlo teško obzirom na njihov život u svijetu i to im je stran pojam. Dobili mini poduku i na temu što znači držati poziciju.
XX je po duhu rekla: “Ja sam NOVA”, al’ to je zvučalo kao da je rekla da je nanovo rođena. To je jednostavno bilo čudesno. Isus u meni je promijenio sve u njihovim životima, ama baš sve.
 
Tri dana kasnije opet išla do njih i odmah mi s vrata rekla da nema boli u kičmi i dalje, da je mužu puno, puno bolje, još nešto malo simptoma je bilo pa sam mu snimila zvučnu poruku i dala pomazanu tkaninu. Onda sam molila za tatu koji je isto imao bolove u kičmi i od tih bolova su mu trnule noge. Nakon molitve momentalno mu je sve otišlo i tako je ostalo i dan danas.
 
Ovo je slučaj gdje primaju 100% zbog moje vjere nakon zadnjeg predavanja RKG i zbog velike ljubavi koja je među nama i nikad nije prestala.
 
Komentar-svjedočanstvo XX:
„Zovem se XX. Imam veliku potrebu da podelim svoje iskustvo koje mi je promenilo život. Imala sam velike bolove u kičmi posle porodjaja i saobraćajne nesreće koja je bila 2 meseca nakon porođaja. 3 godine sam imala svakodnevne bolove u donjem delu kičme. Jedan dan došla mi je Ivana u goste koja je moja prijateljica iz detinjstva i od tog susreta sve se promenilo. Ivana se pomolila za moju kičmu i odmah nakon njene molitve apsolutno je bol nestao i nema ga više. Imam problem i sa štitnom žlezdom za koju se Ivana takodje pomolila i ja smatram da će sledeći rezultati biti sasvim uredu. Isto se pomolila za kičmu mog tate koji ima problem godinama sa bolovima i njemu su apsolutno nestali bolovi. Blagoslovljena sam i isceljena i na tome sam beskrajno zahvalna.„
 
Znači, čudesno Isusovo djelovanje u njihovoj obitelji koje je ogromna MILOST kako za njih, a tako i za mene.
Hvala ti Lorice na tome, hvala ti …
 
Tako bile kod jedne Lj.-ne obitelji, muž i žena stariji ljudi, dva sina 24 i 28 godina. Žena imala neke psihičke probleme, neka vražja dijagnoza, jedan sin patio od depresije i pada imuniteta (temp., groznica …), a drugi nešto s cirkulacijom. Ti si nedavno molio za muža …
 
Uglavnom, kad sam ušla u prostor sve se namjestilo, opet Isus na djelu, al’ jako Lorice.
Prvo u sobi sa ženom pričala neko vrijeme, ona u suzama dok sam u duhu govorila Ps.91, Ljilja isto tako, pa neko pokajanje pa dolazak pod Križ pa molitva oslobođenja, uglavnom žena kao nova, dobila pomazanu krpicu, ona zahvalna i sretna, ispunjena Duhom Svetim Božjim.
 
Nakon svega toga, razgovor s jednim sinom i molitva oslobođenja od depresije i groznice (odmah mu je bilo bolje) pa razgovor s drugim sinom i molitva oslobođenja od loše cirkulacije. To je isto bilo prečudesno. ISUS JE KRALJ!!!!
Pa im ostavila pomazane tkanine i na njima se vidjela ogromna promjena u licima, u sferi.
 
Hvala ti i volim te!!!
 
Isus je kralj!!!