Sanda M.

Ivanica….

Osvojila si moje srce još prije nego sam te upoznala jer sam čula da odlaziš u komune za ovisnike i na psihijatrije, wow!  Ti su odlasci urodili plodovima, izvukli duše iz tame na svjetlo i sada su  ti, nekad pogubljeni mladi ljudi, nasljedovatelji Krista , zdravi i slobodni od svake ovisnosti.

Godinama si dolazila u Zadar i zalijevala sjeme Riječi koje je posijao apostol Lorens. Držala si propovijedi. Zapravo… Grmila si i zapovjednim molitvama lomila sile tame koje su držale ljude u bolesti, zabludama i bijedama svake vrste. Osobno sam vidjela liječničku potvrdu jednog čovjeka koji je bio oslobođen od 13 teških bolesti, između ostalog hepatitis…kao i oslobođenje od alkohola i heroina. Zaposlio se… Samo jedan od mnogih koji su primili.

Osim propovijedi o Isusovom činu spasenja za čovječanstvo, držala si i školu iscjeljenja.

Naučila si me da vjerovati na znači razumski potvrđivati da je Isus živio, nego hodati u vjeri i ponašati se kao da već imam ozdravljenje i rješenje svake tegobne situacije dok se još ne vidi. Jer jedino tako će se očitovati blagoslovi koje nam je Isus priskrbio svojom žrtvom na križu.

Tako si mi se uselila u srce. Kao kondicijski trener za duboke istine koje bi izblijedile da se netko nije trudio svjedočiti životom i djelom što je sve moguće onome koji vjeruje. Hvala ti. Puno te volim.