Alma L.

Isus sjaji kroz Ivanu i blagoslivlja sve koji imaju sreću poznavati ju.

Vidjeli smo mnoga čuda koje je Isus kroz nju činio. Izvanredno je koliko žarko žudi dati Radosnu vijesti i služiti u spašavanju duša od duhovne smrti. Iskreno voli Isusa Krista svim srcem, a samim time ju Isus koristi u mnogim iscjeljenjima. Mi osobno smo vidjeli mnoga iscjeljenja kao sto su visoki krvni pritisak, teže oštećenje kičme i kuka, psorijaza, upala desni, depresija, glavobolje, ovisnosti o alkoholu, ali su se dva posebno urezala u naše pamćenje. 

Žena koja je došla na naše druženje je bila zaista bolesna. Patila je od psorijaze, depresije, problema sa čeljustima i zubima. Nakon polaganja Ivaninih ruku, žena je jednostavno pala u Duhu i odmah primila i krštenje u Duhu.

Digla se je potpuno iscijeljena, promijenjena i nakon toga njena vjera raste i jača.

Druga žena koja je također došla u našu zajednicu je imala teško oštećenje kičme i koljena zbog teške automobilske nesreće. Imala je nekoliko operacija. Teško se kretala, trebala je pomoć hodalice. Nakon Ivanine molitve po polaganja ruku u Isusovo ime, trenutno je ozdravila i svega nekoliko dana poslije je mogla pješačiti na Mariju Bistricu čime je posvjedočila cijeloj svojoj rodbini o Isusovoj pobjedi. Ta ista žena je i danas živo i aktivno svjedočanstvo za mnoge, te dragocjen član naše zajednice.

Ovo su samo neki od mnogih svjedočanstava čuda koja Isus čini preko Ivane. 

Njezina vjera zaista pomiče planine u životima ljudi.

Ivana je definitivno jedna od odanih, djelotvornih Isusovih ratnica na zemlji.

Velika je stvar imati Ivanu na ovim prostorima u ova Bogu protivna vremena. Hrabra, odana i vjerna sa velikim srcem i velikim pomazanjem Oca naseg nebeskog.

Hvala Ti Isuse na Ivani