Oslobođenje od gušenja i jakog lupanja srca

Isus draga Ivana,
Pišem ovo svjedočanstvo zahvalna Isusu, što si ušla u moj život. Iako sam već baka ja sam tek beba u Kristu, kako ti to voliš reći. 
Prije par mjeseci prijateljica me povela na Lorensovo predavanje… Iako, pomalo zbunjena, tu su se počele otvarati oči i na tvojim zoomovim-a sam spoznala da ja uopće nisam živjela u Kristu.
Moram priznati da sam na početku bila nevjerni Toma. Beba sam i zapravo ništa ne znam jer sam cijeli život krivo učena, kao i većina ljudi koji smo odgajani kao kršćani. 
Za mene je sva ta spoznaja bila još i gora jer sam udana za nevjernika i što je to postala i moja kćerka. Kako sam ja svakim danom sve više rasla u Kristu i spoznala koliko me Otac ljubi, tako sam u obitelji bila ponižavana. Ivana nam je na predavanjima rekla da će Sotona udarati najviše preko obitelji. Tako se i desio napad, prilikom višednevnog posjeta moje kćeri sa zetom.
Još na početku sam se uspijevala oduprijeti, ali kako su me sve više odvlačili u svjetovno, prirodno, ja sam sve manje imala vremena za mog Oca i molitvu (Sotonin lukav plan). Opterećena, umorna od svjetovnih ugađanja njima, došlo je do svađe njihovog verbalnog napada na mene, što je rezultiralo mojim totalnim kolapsom.
Od tog napada me počelo gušiti i preskakalo mi srce.
Kako sam još uvijek slaba u vjeri, nisam si mogla sama pomoći, te sam porukom izmolila Ivaninu pomoć, na koju je ona odmah reagirala.
Hvala ti Isuse, hvala ti Ivana. 
Moje stanje izgledalo je tako kao da ću iznutra eksplodirati, nisam mogla doći do daha, ni stajati na nogama. Dok se Ivana molila, tih nekoliko minuta, ja sam osjećala postupno olakšanje, Duh Sveti me obasjao i ušao u moju dušu, osjetila sam prisustvo Isusa kao ljubavni uragan. Taj čas spoznala sam očevu milost i koliko me ljubi.
Hvala ti Isuse, hvala ti Ivana. 
To svjedočanstvo odmah sam ispričala suprugu, kojemu sam vjerujem otvorila oči da “progleda” i utrla put da Duh Sveti uđe u njega i moju djecu. A ja ću svojim djelima i molitvom to postići. Znam da će se moja vjera kao vatra rasplamsati i ući kao ljubav u njihova srca i da će osjetiti Kristov zagrljaj.
Volim te Ivana 
ISUS