Iscjeljenje od jakih bolova od teške ozljede kralježnice

Bila sam kod svoje prijateljice i njene mame jer su nedavno ostale bez brata i sina pa ih svako malo idem utješiti i ohrabriti. Baš jedna od težih i zahtjevnijih situacija…
 
I tako sam prije par dana bila kod njih pa mi je mama posvjedočila da nema više nikakvih bolova u kičmi jer sam zadnji put kad sam bila prije više od dva tjedna molila za kičmu pa mi kaže sljedeće:
”Kičmu sam slomila u 1. mjesecu 2020. Podigla sam strica koji je invalid i pao je s kreveta. Tada mi je puknuo 4. lumbalni kralježak. Operirana sam mjesec dana poslije te do danas sam osjećala velike tegobe i bolove raznog intenziteta.
 
Prvih mjesec dana imala sam krivu dijagnozu, prvo prilikom posjete hitne, nastavno i liječnice opće prakse te specijaliste u bolnici. On me uputio da napravim MR kralježnice privatno.
 
Dakle, mjesec dana nakon loma imala sam konstantne boli u kičmi, pila sam velike količine lijekova. Nisam znala je l’ me više boli dok stojim ili dok sam u ležećem stavu. Mjesec dana nakon svega toga sam operirana, ali bolovi nisu prestali. Više od skoro godinu dana nisam mogla sjediti. Nakon 3 godine konstantno imam povremene bolove te sam ih prihvatila kao normalne. Nekad su bili manjeg intenziteta, a nekad vrlo vrlo jakog intenziteta…
 
Požalila sam se Ivani da me boli kralježnica na što je ona veselo ponudila molitvu. Položila je ruke na bolna mjesta, zapovjedila kralježnici što da učini i boli da nestane u ime Isusa Krista. Prošlo je otprilike 3 tjedna kako je Ivana u ime Isusa Krista djelovala na moju kralježnicu.
 
Od tada nema više nikakvih boli ni smetnji te je to za mene divno čudo, osjećam olakšanje i radost. Zahvaljujem od sveg srca Isusu Kristu i Ivani!!!”
Ivana H.