Iscjeljenje od raka maternice

ISUS dragi i premili Lorice,
 
Evo da se javim nakon ovog moćnog bogoslužja i serije seminara.
 
” Naučite vjerovati ”  koji su jedan bolji od drugog i RKG (Ruke koje gore) koji me je posebno blagoslovio s tvojom čvrstom uvjerenošću i prodornošću sa još čišćom i moćnijom Istinom. Nisam cijelu noć spavala zbog radosti i snažnih istina koje su odzvanjale u mom umu, waaaaooo . Primila sam dublju spoznaju da imam CIJELOG ISUSA i ja u sebi po vjeri  i da on kuca na vrata mojeg srca i ovog puta hoće van ,a molitva efežana ,koju već neko  vrijeme molim, mi je postala življa.
 
HVALA TEBI I VOLIM TE ISUSE!
Ove pauze su te/nas osnažile jer kad ti rasteš i mi rastemo, a tvoje nam još veće uvjerenje pruža veliko pouzdanje i snaži vjeru.
Sad kad sam osvijestila da je Isus u meni i On čini, više nemam tremu pa ga puštam da On vodi i radi, pa bi tako proslavila svog Gospodara sa svjedočanstvom.
Početkom 7 mj. 2022. mi je ušla u radnju klijentica na frizuru, cirka 37 god., sa malim djetetom od 8 god. Tokom mog rada primijetila sam da stalno pogledava na svaku dojavu mobitela nekako uznemirena pa se ispričala što me prekida u radu, pitala sam da li je dobro. Kaže da svaki čas joj trebaju javiti kad će biti hospitalizirana pa je zato nervozna. Kroz razgovor se otvorila i rekla kako ima rak maternice i mora ju odstraniti, što me potreslo i sažalilo, pa sam je počela tješiti kako to ne mora sama prolaziti, dala sam joj 2 knjižice i rekla da se slobodno obrati Isusu za pomoć jer On je neće odbiti, zagrlila i nisam je više vidjela 2 mjeseca. Nakon toga je došla da ošišamo dijete i u velikoj  gužvi nismo stigle puno pričati samo mi je došapnula da je nalaz negativan i da će se javiti da ispriča detalje..
Kaže da sam je spasila sa knjižicama i da je kao na krilima trčala lagano radosna do kuće. Kad sam stigla kući sve sam ispričala mojoj sekici u Kristu Ivani H. i zamolila da se pomolimo za nju. I to je bilo baš jako i moćno, u sferi je bilo jasno da se situacija promijenila i da je moja klijentica primila iscjeljenje po našoj molitvi.
Nakon molitve priča klijentica da je čuvala knjižice kraj srca kako sam joj preporučila i kad se pomolila usnula je da je u Jeruzalemu na trgu među mnoštvom i da vidi Isusa s njegovim učenicima, pa joj se obratio i rekao: ti si iscijeljena! 
 
Hvala ti Isuse što uslišavaš molitve nama koji vjerujemo . Isto tako usnula, nakon toga, da je u špilji i da čita Bibliju i čula glas kako joj govori: “moraš više čitati”. Pa je počela čitati Sv. Pismo.
Kad je otišla kod doktora na pregled prije zahvata tamo nije ništa našao i nalazi negativni, on iznenađen, kaže nije moguće i naručio ju opet na pregled jer to se može vratiti, ali neće, rekoh ja njoj, da se ne brine i ne straši nego da samo vjeruje i da se drži Isusa !!!! 
 
NEKA JE SVA SLAVA I ČAST U VJEKE NAŠEM PREDIVNOM ISUSU
 
HVALA TI ISUSE,  ISUS JE KRALJ
Puno pusica od najmanje do najvećeg 
 
Sabrina