Iscjeljenje od tumora na plućima

Isus s tobom Ivanice Kristova i naša,
 
Evo pišen ti svjedočanstvo da se proslavi naš Otac još više i Njegova vjernost. 
 
Dakle, 25.4. mi je mama poslala poruku da moj did ima tumor na plućima. Rekla je da ništa točno još ne zna, ali da nije dobro i da ga probada u prsima te da će kasnije ustvrdit jel dobroćudan tumor itd.
 
Mene je to uhvatilo nespremnu i iznenadilo, ali zahvaljujući Seminarima ‘Zašto ne zapovijedaš svojoj planini’ brzo san se pozicionirala i zavapila Ocu da mi da sve potrebno (snagu, volju, disciplinu…) da ustrajem u toj vrsti molitve za njega jer san znala da tako može nestati. I to san i primila te san svaki dan cca sat vremena ispovijedala život u njega, proklinjala tumor i zapovijedala tijelu da se obnovi. I nakon nekih dva tjedna na nedjeljnom seminaru si ti molila za sve u dvorani i ja san zatražila molitvu za njega. Nas četvero koji smo tamo bili smo se uhvatili za ruke i po tvojoj molitvi složili da je on iscijeljen i da nikakvog tumora ni raka nema.
 
I taman negdi taj vikend meni se u srce spustila vjera da je to učinjeno i da nema više tumora, stoga san preostala dva tjedna samo nastavila zahvaljivati na didovom iscjeljenju. I evo neki dan, 24.5. mama mi šalje poruku da su didu došli nalazi i da nema nikakvog tumora ni raka ni ičeg sličnog, da su pluća zdrava te su svi drugi nalazi također dobri. 
Hvala Ti Isuseee i volimo Teee!!!! Eto, hvala našem ljubljenom Ocu što smo uz guranje i Njegovu intervenciju uspili prisvojit iscjeljenje za mog dida koje mu pripada! Isus je Kralj nad kraljevima!
I hvala tebi Ivanice na srcu koje je voljno uvik pomoći i neumorno moliti za svačiju potrebu. Grlim te i blagoslivljam u Predivnom!❤️🫂🎉💓💓💓
 
Martina M.