Multipla skleroza i teška tuga zbog gubitka voljenih pobijeđeni u Isusovo ime

Dragi moj Lorice,
evo, da posvjedočim ponovno koliko je naš nebeski Otac velik, moćan, snažan i mi skupa s Njim, u Njemu i po Njemu.
Znaš da već godinama idem na badminton utorkom i nekad prije termina uđem u jedan dućan mješovite robe kako bi kupila bocu vode. I tako prije par godina je počela raditi jedna žena. Svaki put kad bih ušla u dućan, a ona bi radila, vidjela bih da nešto nije u redu. Tužna, nesretna i pomalo pogubljena, s tim da ju ne bih često viđala. Svaki put kad bih ju vidjela ona je bila u takvom stanju, promatrala sam iznutra svoje srce da vidim kako joj mogu pomoći i dati joj živog Krista koji je isti jučer, danas i zauvijek Hebr. 13:8. Za početak sam joj dala vizitku SOZO i pustila neko vrijeme.
 
Opet kad bih ju vidjela nakon dva mjeseca (vidjela bih ju možda jedan put) situacija se nije promijenila, teško stanje duše. Dok me jednog dana nije pogledala i sva u suzama tražila pomoć, to se vidjelo u očima jer od te boli nije mogla ni govoriti. To je bilo u 9. mjesecu ove godine, početkom.
 
Pozvala sam ju na kavu i rekla joj da će joj Isus Krist pomoći, da ne brine ništa, jer nije bila opuštena da se počnem moliti (polagati ruke) u dućanu, zbog kamera i svega, mada sam taj dan na glas rekla Tko je Isus Krist i da ju je On već iscijelio i oslobodio.
 
Tako smo se našle, duša je katoličke pozadine i tu je bilo malo nerazumijevanja, al’ Ljubav se Očeva ipak probila, bila sam vrlo ozbiljna i iznimno ljubavna. Te Očeve riječi ljubavi, utjehe, usmjerenja su učinile svoje. Rekla sam u kojoj se zajednici nalazim, tko je moj najbolji prijatelj, učitelj i najautentičniji Kristov sluga kojeg poznajem.
 
Sila Božja je bila prisutna, čim smo se našli, što je ona više otvarala srce, više se Duh Sveti Božji izlijevao na nas. Kako smo bile u McDonaldsu, nije joj bilo ugodno da se molim za nju tamo, već smo išle na parkiralište u moj auto i tamo sam ju prvo pozvala da primi spasenje za svoju dušu uz mini poduku što to zapravo znači za nju, koliko je to ozbiljno i kako treba živjeti sada. Ona je to srcem prihvatila i tako je došla pod Križ. Potom sam se izmolila onako kako bi ti rekao ”junački”, sa srcem u potpunoj ljubavi i Očevom autoritetu protiv tuge zbog izgubljenog oca i sestre, potom protiv zlog i odvratnog duha multiple skleroze, e to je bilo baš silno, te za snaženje duše, prosvjetljenje i još po Duhu kako mi je dolazilo i na kraju pozvala anđele da ju štite i vode cijelom dužinom puta. Rekla sam joj za Seminare i poslala mini video “Božanski okvir za naš život”, “Znam da je Izaija 53:4-6 apsolutna činjenica”, ”Izaija 53:4-5 On je doista vaš Spasitelj i Liječnik”, “Ako sam bio iscijeljen onda sam JESAM iscijeljen”.
Sad prošli utorak, ušla sam u dućan i ona je radila. Vidjela sam da je sfera potpuno drugačija, vidjela sam joj sjaj u oku i osmjeh od uha do uha kad me vidjela. Čekala je da mušterija ode kako bi mi rekla izvještaj o njenom stanju oko multiple skleroze. I kaže mi onako radosno i sretno: ,,Vidi, vidiˮ i stane ispred mene i stoji mirno na jednoj nozi s ispruženim rukama sa strane i veselo kaže: ,,Ovo nisam mogla godinama.ˮ U nastavku je njen kratak izvještaj:
“10.07.2016. otišla sam na hitnu zbog vrtoglavice praćene mučninom i povraćanjem. Nakon 10 dana ležanja u bolnici dijagnosticirana mi je relapsno remitentna multipla skleroza. Do 2019. broj lezija svake godine bio je sve veći, sad ih je oko 15. Dva lijeka su mi promijenili, ovaj drugi je zaustavio rast lezija, ali probleme koje sam imala su motorička slabost lijevih ekstremiteta, vrućina, vruća voda, raširen hod, umor, hodanje na duže relacije je izostalo.
2013. mi je sestra umrla, 2022. otac mi je poginuo i stvarno sam bila loše…
Ivanu znam iz dućana u kojem radim. Nakon pogibije moga oca kad sam se vratila na posao, rekla sam joj da se pomoli za mene. Stvarno sam se osjećala loše zbog svega što mi se događa, pitala sam se: ,,Šta još?!ˮ Iskreno, nisam vidjela što dalje.”
Nakon što smo se našle u McDonaldsu, popile kavu i popričale, sjele smo u njen auto gdje je ona počela moliti. Molila je Isusa da otjera multiplu, Isus ju je poslušao i otjer’o multiplu. (Ivana: U Isusovo ime zapovjedila svim tim zlim i užasnim duhovima da ju napuste). Prepustila sam se Isusu, svaki dan govorim Isusu da Ga volim…
Kada sam nakon dva mjeseca srela Ivanu, bila sam jako sretna i jedva sam čekala pokazati joj da imam ravnotežu. Nakon kave s Ivanom život mi se promijenio. Poslije te kave stojim na jednoj nozi, trčim, nisam više umorna, nedavno sam hodala u štiklama.
Rekla mi je da danima razmišlja kako će mi napisati svjedočanstvo uz moj poticaj i kaže da je to pravo čudo što joj se dogodilo i da je Isus Krist zakon!
Ivana
DODATAK (naknadno):
Lorice moj ljubljeni,
Vezano za svjedočanstvo koje sam ti slala, bila mi je doma ta duša, imale smo predivno vrijeme u Kristu Isusu. Rekla mi je još jednu zanimljivu stvar. Naime, od tih silnih lijekova, zubi i zubno meso su počeli jako trpiti, tj. trunuti, zubi su se počeli kriviti i zubno meso jako krvariti.
 
Imala je toliko oštećeno zubno meso, malu rupicu na mesu da se kroz rupicu vidio zub (donji prednji) i kaže mi nakon molitve, vrlo brzo, dan-dva nakon, da se zubno meso zatvorilo. Objasnila mi je proces, bila je krasta i nakon nje je zarasla rupica vrlo brzo i kaže da joj nakon molitve isto tako desni ne krvare više, a stalno su krvarili.
Zvala sam X. da joj posvjedoči preko telefona što se njoj dogodilo i gdje je danas i to je bilo super, pravi potez. Preblagoslovljena je otišla doma.
Ta duša želi doći na Seminar i mene voditi sa sobom jer ima puno potrebitih u obitelji, a i šire, želi da idem s njom u Slavoniju kod njenih za koje treba moliti.
E sad ti meni reci jel’ Isus čudesan ili kaj!?
Grlim te i ljubim Lorice moj ljubljeni i voljeni.
Isus je KRALJ, GOSPODAR , DOKTOR I NAŠ PRIJATELJ!
Ivana