Oslobođenje od depresije

Evo svedočanstvo za Mirjanu i njezino stanje prije i nakon molitve.

Sms poruka od naše Marije iz Skopja: „Javljam ti se sa molbom za molitvu za jednu potrebitu ženu. Zove se Mirjana i ima 54 godine. Ona je više od godinu dana u depresiji nakon smrti muža. Molile smo za nju, ali zadnjih 2,3 mjeseca jače je napalo. U lošem je stanju. Mama komunicira s njom svakodnevno, naša je susjeda. I ona je čula, pročitala za tvoje pomazanje i inicirala da tražimo molitvu. Inače žena pristala da bi slušala snimljenu molitvu.“

Nakon par dana javlja se Marija i s porukicom i detaljnije s mailom.

„Ona je bila u depresiju godnu i pol, nakon smrti njenog muža. Dva-tri mjeseca nakon toga ona je bila kod psihijatra i dali su joj tablete kao terapiju. To joj nije pomoglo, osećala se zatupljeno, telo joj se treslo, ili kao da joj nešto lazi (hoda) po telu.

Ja i mama smo je imale u molitvi, ali intenzitet molitve se menjao. Jednom smo prošlog ljeta bile zajedno se pomoliti za nju, a mama u svakodnevnom druženju je upućivala na Isusa i molitvu.

Tokom zime je onako preživljavala dan za danom. Stalno se žalila da nema snage, jedva ako bi skuhala ručak i po celi dan bi provela u krevetu.

Stanje joj je bilo pogoršano, kad pre skoro 2 mjeseca vidno oslabljena, posetila je drugog psihijatra koji joj dao drugu terapiju. A ona od toga nije se osećala bolje, čak joj bilo gore. Celi dan je provodila u krevetu. Napadao je duh smrti. I osjećala da će umreti i o tome je samo pričala. A ima 54 godine.

Na nekom zoom-u grupe OVDT mama je čula da si primila veće pomazanje i rekla mi je da li bi te mogli kontaktirati za molitvu. 

Otkako smo primile i prosledile snimljenu molitvu od tebe, stanje joj se totalno promenilo. Ne žali se više da nema snage i ne ponavlja kako joj je teško uraditi nešto nego je postala aktivna u svakodnevnom životu.

Ona nije slušala intenzivno molitvu, nego ju je čula nekoliko puta, jer sam poslala molitvu njenom sinu. On ju treba presnimiti kako bi je slušala sama.

Njena djeca i ljudi okolo su primetili promjenu odmah nakon molitve. U roku od 3-4 dana cela okolina je primjetila da je dobro. 

Žena koja nije izlazila iz sobe. Postala je aktivna u kućnim poslovima. Izlazi u dvorište i počela je raditi u vrtu.

Ona i prije nije bila fan doktora. Pila je samo jedan tip tablete koje planira da prekine i ne želi ići opet kod doktora.

Želim ti još jednom zahvaliti na molitvu koja je životodajna, koja oslobađa zarobljene i donosi slobodu.

Nek Isus blagoslovi obilato tebe i tvoju misiju.

Grlim te i ljubim u Isusu 

Marija