Iscjeljenje štitnjače

Želim podijeliti s tobom jedno predivno svjedočanstvo. Kako sam ti već pričala o svome problemu sa skidanjem kilograma, unatoč raznih dijeta, pravilne prehrane, teretane, kilogrami su mi jako sporo išli dolje.

To se sve krenulo dešavati nakon što sam rodila Emanuela prije 3 godine.

Mi ljudi naravno nevjernici, čak i trener koji je vodio te grupne treninge mi je rekao, Emina odi ti prekontroliraj da li ti usporeno radi štitnjača.

Naravno ja niti njega, niti sve ostale koji su mi to isto govorili nisam poslušala iz tog razloga jer vjerujem u svog Oca Isusa Krista, rekla sam samoj sebi, Emina predaj to Njemu, u vjeri i molitvi. Znaj da ti nisi bolesna i da tebi štitnjača radi savršeno. Hvala ti Isuse.. 

Kad smo bili svi skupa na druženju kod Marije, kad si se molila za onu gospođu i njen problem također sa štitnjačom i kad sam čula da gospođi isto kile ne idu dole, jer ima nalaz od doktora kako joj zaista hormon štitnjače nije dobar, čekala sam da završiš molitvu za nju, pa da ti kažem za moj problem… 

Prošlo je 6 dana nakon tvoje molitve za mene za štitnjaču da normalno radi, ja se danas kako je Nikola izašao u šetnju sa Emanuelom, Ida koja je trenutno kod nas, izašla s prijateljicom a ja se ulovila čišćenje stana, došao je red na kupaonu. A u kupaoni vaga hehehe, padne mi na pamet pa mogla bi se Emina nakon nekih 10 ak dana što nisam vidjela vagu izvagati… .I uolllllaaaa vaga pokazuje skoro 2 kile manje, i meni odmah padne moja Ivanica na pamet, i njena molitva za moj problem ( koji sam imala ) i koji zahvaljujući Isusu kroz tebe Ivana više nemam… Hvala našem dragom Isusu Kristu što on sve bolesti preuzima na sebe.

Šaljem ti draga Ivana puno zagrljaja, I volimo te sviii.

Vaganje ponovo nakon tjedan dana.

Emina

Mjesec dana poslije još je skinula kilu a to nije prije bilo moguće.

Isus je je jedini doktor i iscjelitelj!!!