Oslobođenje od zloduha

Bok Ivana,
Prije dvije godine moja majka je doživjela opsjednuće i njeno stanje je bilo toliko loše da sam u nedostatku opcija (nisam uspio izmolit oslobođenje) odlučio da potražimo pomoć u Vrapču. Majka je tamo ostala cca mjesec dana i doživjela potpuno oslobođenje. Tada je puno ljudi iz zajednice molilo za nju.
Krajem listopada ove godine sam osjetil da se nekaj dešava s mojom majkom makar se tih dana nismo vidjeli. Kad smo se za koji dan vidjeli, moje slutnje su se potvrdile. Mama nije bila dobro, duševno. Prvo je negirala stanje ali mi je dan nakon priznala da joj se neki glas obraća i da ona misli da je to Isus. To nije bio Isus, nego odvratni stvor koji ju je uvjerio u koje kakve laži i vješto je koristio njene žudnje i njene boli protiv nje same.
Nazvao sam Anu Jurišić i otišli smo udruženim snagama molit kod mame doma. Bilo je malih pomaka ali je stanje bilo i dalje loše. Sutradan me mama nazvala i iz razgovora s njom je bilo jasno da je totalno izgubila pojam o stvarnosti. Čuo sam se s Anom i ona mi je poslala da poslušam seminar “Tko ne vjeruje u svjedočanstvo koje je Bog dao o Svom Sinu, učinio ga je lašcem” da se ispravno namjestim prije neg odemo do mame.
Opet smo Ana i ja otišli k njoj ali ovog puta u čvrstom stavu i vjeri da će Isus otjerat tog stvora u rupu iz koje je ispuzao. Položili smo ruke na nju i molili čvrsto i zapovjedno dok se sila ne spusti na mamu. Tada je Ana nazvala tebe Ivana kao što ste ranije dogovorile i ti si zauzela stav i zakucala duhovnu pobjedu.
Nemam riječi kojima bih zahvalio Ani i tebi i svima Vama koji ste borci na strani Isusa. Mama je sada dobro, ima još puno posla ispred nje da se ukorijeni u vjeri, ali Otac ju je dočekao raširenih ruku kroz vas cure.