Osvrt i zahvala za zoom

Ivana draga,

Osjećam poticaj da ti se javim pa ću mu biti poslušna.

Bez ikakvih očekivanja, a i ne poznavajući te, pristala sam na članstvo grupe koju vodiš preko zooma nakon što si mi ponudila. Jednostavno sam pristala iako nisam znala što me čeka. Mislila sam zašto ne?!

Nisam ni sanjala da ću primiti toliko upliva Duha Svetoga preko tebe, naročito, tijekom molitve za nas na zoomu. U nedjelju na bogoslužju, koje si vodila, bilo je toliko lijepo. Molila sam u jezicima i nisam htjela stati. Toliko sam se osjećala lagano kao da uopće i nisam bila u tijelu. Baš, ali baš sam se skroz opustila.

Ono što mi se kod tebe svidjelo, prije ovih zoomova, na jednom nedjeljnom Lorensovom seminaru o Božanskom iscijeljenju, kada je Sašo pjevao i svirao, je sloboda kojom si me zadivila. Sloboda koju sam već prije bila iskusila u Isusu…pjevala si i slavila Isusa toliko lijepo i slobodno da sam rekla to je to što želim. Milina te bila gledati. Slaviti Isusa bez zadrške, bez razmišljanja gleda li me tko, što će tko misliti, nemam sluha i sl. jednostavno Ga hvaliti, slaviti i ljubiti, zahvaljivati Mu na svemu jer ima toliko toga na čemu mogu biti zahvalna.

Mislim, ova Misija je čudo nad čudima.

Odgovor na moja traženja.

Isus iscijeljuje moje srce i ja želim pripadati samo Njemu.

Ne tražim senzacije i dobar osjećaj. Želim predati dalje sve što primim. Namjera mi je bila povezati se još više u Kristovom Svetom Duhu i zahvaliti ti jer srce koje si pokazala u nedjelju je srce koje pripada Kristu. Tvoje srce izgaralo je za sve prisutne bilo u dvorani ili na zoomu. To se jednostavno osjetilo…

Hvala ti i na poticajima za ulazak u zajednicu. Želim to svim srcem. Osjećam da tu pripadam i da tu trebam biti. Želim obitelj koja služi Kristu i gdje smo svi jedno s Njim.

Grlim